Customized CMS

Customized CMS

Op zoek naar volledig customized CMS? Onze webdeveloper richten Content management systeem Accessify WCMS volledig op maat in.

Accessify WCMS: standaard een volledig Customizable CMS

Accessify WCMS is het antwoord op elke wens om een customized CMS. Het bevat standaard een groot aantal functionaliteiten en modules en kan daarboven op met elke gewenste maatwerk functionaliteit worden uitgebreid.

Enkele van de standaardfuncties van Accessify WCMS:

  • Multi Site & Multi Language: vanuit één installatie een onbeperkt aantal sites met een onbeperkt aantal talen beheren.
  • Webforms: aanmaken van formulieren, met custom bedankt berichten (e-mail en onscreen) en feilloze tag management om bannercampagnes, Google AdWords e.a. door te meten.
  • Zoekmachine Optimalisatie: Google Preview functie, Title, Meta Description, URL en Headings volledig customizable, Smush it voor geoptimaliseerde afbeeldingen en op paginaniveau inzicht in SEO-performance.
  • WYSIWYG-editor: met volledige vrijheid, dus o.a. ISSUU, Youtube, SVG, direct afbeeldingen plakken, alle kopteksten, etc.
  • Enterprise Search: full website crawling en zoekresultaten voorzien van facets en gebaseerd op bezoekgedrag (gebruikmakend van onder andere Apache SOLR en Nutch).
  • Google Analytics: volledige integratie met Google Analytics.

Inzicht in de gerealiseerde maatwerkfunctionaliteit? Ga ervan uit dat alles mogelijk is, vraag ons ernaar.

Over Sigma Solutions

  • Sinds onze oprichting in 2003 hebben wij al meer dan 100 bedrijven online succesvol gemaakt.
  • Al meer dan 10 jaar ervaring met customized content management oplossingen.

Meer informatie over Full Service Internetbureau Sigma Solutions.

Aan de slag met een customized content management systeem?

Ook aan de slag met een customized content management systeem? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op via bovenstaande telefoonnummer of contactformulier!

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper