Webshop Scan

Webshop Scan

Waardevol advies om online verkopen te verhogen

Verlaten uw bezoekers uw webshop vroegtijdig? Is uw conversieratio te laag? Kortom: is uw webshop een kostenpost die zich niet terugverdient? Dan wordt het tijd dat u achterhaalt waar de knelpunten zitten. Wij helpen u hier graag bij. Met onze gratis webshop scan geven wij u gerichte handvatten voor optimalisatie.

Compleet advies voor uw website

Onze website scan is een gratis onderdeel van het advies dat wij uitbrengen om uw webshop te optimaliseren. Onze webshop scan bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Analyse Webshop Traffic: welke middelen worden ingezet om webshopbezoek te genereren en welke optimalisaties zijn daar mogelijk?
  • Analyse Webshop Usability: hoe gebruiksvriendelijk is uw website?
  • Analyse Webshop Conversie: hoe eenvoudig kunnen webshopbezoekers een bestelling uitvoeren?
  • Technische Analyse: hoe verhoudt de gebruikte technologie zich tot dat wat gebruikelijk is? Hoe veilig is de gebruikte techniek?
  • Analytics Analyse: is Google Analytics (of een ander web analytics pakket) geactiveerd en op de juiste wijze ingericht?

ONLINE SUCCES IS…

…KLANTEN OPTIMAAL FACILITEREN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper ›