Webshop overnemen,  migreren of verhuizen

Webshop overnemen, migreren of verhuizen

Betere prestaties, snel terugverdiend

Ervaart u beveiligingsproblemen, lage bezoekersaantallen of afgebroken conversiepaden op uw webshop? Wanneer uw webshop niet de juiste resultaten boekt, dan biedt migratie naar een gebruiksvriendelijke, snelle en veilige webshopomgeving uitkomst.

Conversiepaden optimaliseren en investeringen terugverdienen

Wij nemen uw webshop in zijn geheel over en achterhalen en verbeteren belangrijke pijnpunten die zorgen voor een omzetvermindering. Draait uw webshop op een verouderd of onveilig systeem? Zijn er verstoringen in backend-processen zoals de koppeling met CRM? Wij optimaliseren de gebruiksvriendelijkheid en conversiepaden van uw webshop. We hergebruiken daarbij functionaliteiten waar dat kan en voegen nieuwe toe zoals een one-page-check-out. Zo krijgt u betere prestaties en een webshop die zich snel terugverdient.

Meetbaar rendement

Een reportingtool als Google Analytics, Online Succes of HotJar geeft vervolgens inzicht in de verbeterde bezoekersstromen en in het online rendement van uw webshop. Wordt u online succes klant? Dan ontvangt u maandelijks een op maat gemaakte rapportage. Hierin ziet u precies wat onze optimalisaties u opleveren.

ONLINE SUCCES IS…
…GEBRUIKSVRIENDELIJKE ONLINE OMGEVINGEN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail