Webshop hosting

Webshop hosting

Onderdeel van ons maatwerk

Een webshop die niet of slecht bereikbaar is en langdurig pagina's laadt, is niet waar u op zit te wachten. En al helemaal niet als het uw eigen webshop betreft. Wij zorgen ervoor dat uw webshop moeiteloos bereikbaar is… en blijft.

Weg uit de driehoek met bouwer en hostingpartij

De webshops die wij leveren zijn altijd snel, veilig en bereikbaar op ieder device. Elke webshop die wij bouwen is een maatwerkoplossing. En… elke webshop die wij bouwen, hosten wij ook. Dat betekent dat webshop hosting voor ons onderdeel is van ons full service concept. Dat heeft als voordeel dat eventuele problemen sneller worden opgelost. Of dat nou aan de hosting, de applicatie, de infrastructuur of de eindgebruiker ligt: wij beheren het geheel.

Naadloze integratie met back-end-systemen

Bij een webshop heeft u te maken met een integratie van back-end-systemen zoals ERP. Wanneer bezoekers op uw webshop bestellingen plaatsen en gegevens achterlaten is dit een belasting voor uw back-end-systeem. Die krijgt veel meer te verwerken. Onze integratie is erop gericht om de webshop een minimale impact te laten hebben op dit systeem. Zo heeft u de zekerheid dat de performance van al uw systemen gelijk blijft.

ONLINE SUCCES IS…
…NAADLOOS INTEGREREN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail