Website monitoring & reporting

Website monitoring & reporting

Optimale dataflow

U kunt nog zo'n mooie website laten bouwen en hosten, het belangrijkste is dat u inzicht krijgt in de resultaten van alle processen die draaien binnen uw website. Wij stoppen niet bij oplevering. Monitoring en reporting is onderdeel van ons full service concept.

Samen uw doelstellingen behalen

Het bouwen en beheren van een doelgerichte website is maatwerk. Website monitoring en reporting sluit daar naadloos bij aan. Door middel van onder andere Google Analytics meten wij constant of de resultaten nog overeenkomen met de afgestemde technische en functionele KPI's.

Gebruiker staat op nummer 1

U weet wat u wilt bereiken. Maar is uw gebruiker daarnaar op zoek? Dan moet u vragen kunnen beantwoorden als: wat is de conversie? Waar haakt een bezoeker af? Waar blijft hij langer hangen? Vindt hij de juiste antwoorden op vragen? Kan hij ons goed bereiken? Maar ook: is de website snel? Draait deze goed op elk device? Krijgt de bezoeker een bedankpagina als hij iets aanvraagt? Allemaal factoren die iets zeggen over of u op de goede weg bent en waar u kunt bijsturen. 

Alles is meetbaar

Resultaten zeggen alles. En alles is meetbaar. Het op de juiste manier interpreteren van resultaten kunt u gerust aan ons overlaten. Op basis van onze conclusies kunnen we samen aan de slag met het verbeteren van uw vindbaarheid, het aanpassen van de technische functionaliteiten, complexe websitestructuren versoepelen of content toevoegen waar veel vraag naar is.

ONLINE SUCCES IS…
…ÁLLES METEN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail