Google Tag Manager

Google Tag Manager

De marketeer in control

Als marketeer of ondernemer wilt u regelmatig nieuwe marketing- of reportingtools uitproberen. Vaak zijn technische aanpassingen op uw website dan noodzakelijk. Baalt u er ook van om afhankelijk te zijn van een programmeur voor het plaatsen van codes in uw website?

Eenvoudig codes beheren

Google Tag Manager is een tool die het eenvoudig maakt om HTML toe te voegen aan uw website. Het enige wat nodig is, is het eenmalig plaatsen van de Google Tag Manager code op elke pagina van de website. Daarna kunt u eenvoudig Tags toevoegen voor bijvoorbeeld Google Analytics en Adwords en deze beheren via een dashboard.

Gebruiksvriendelijk meten

Met de tool kunt u zowel codes, tracking codes als snippets plaatsen. Bijbehorend voordeel van Google Tag Manager is dat er geen losse tags meer op uw website staan, waardoor pagina's sneller worden geladen. De tool is erg gebruiksvriendelijk: nieuwe tags zijn snel te plaatsen en te wijzigen.

Marketeer empowered

Wij ondersteunen de gedachte dat het voor marketeers gemakkelijk moet zijn om de website aan te passen en resultaten te meten. Zonder kennis van programmeren of tussenkomst van een programmeur of developer. Daarom implementeren wij Google Tag Manager standaard in elke pagina van uw website.

  • Perfecte aanvulling van uw bestaande website en- of webshop

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

ONLINE SUCCES IS…
…EENVOUDIG BEHEER

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper ›