Website optimalisatie

Website Optimalisatie

Een website die bijdraagt aan uw doelstellingen

Zijn uw wensen en behoeften, of die van uw bezoekers, veranderd? Laat uw bezoekersgroei een dalende lijn zien? Dan is het goed om te kijken naar optimalisatiemogelijkheden.

Durf kritisch naar uw website te kijken

Wij analyseren of uw website nog bijdraagt aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. U wilt dat pagina's goed vindbaar zijn en een begrijpelijke navigatie bevatten. U wilt een snelle website. Sterker nog, uw bezoekers eisen dit. Tijdens onze analyse beantwoorden we ook natuurlijk ook de vraag: waar is winst te behalen?

Wat werkt én wat niet?

Optimalisatie betekent niet u een hele nieuwe website moet laten ontwikkelen. Dat zou zonde zijn van uw huidige inspanningen. Samen kijken we welke elementen van de website goed werken en welke wel een opfrisbeurt zouden kunnen gebruiken. Zo benutten we uw gedane investeringen optimaal.

Creëer de optimale gebruikerservaring

Bij een optimalisatietraject pakken we naast de uitstraling ook specifieke problemen met de structuur, de vindbaarheid en de functionaliteiten van uw website aan. Hierbij kunt u denken aan de zoekfunctie, SEO of technische aanpassingen die bedrijfsprocessen verbeteren. Al deze optimalisaties dragen bij aan een optimale gebruikerservaring.

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contactmet ons op voor vrijblijvend advies.

ONLINE SUCCES IS…

…LEREN EN OPTIMALISEREN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper ›