Zoekwoord Analyse

Met de Zoekwoord Analyses van Sigma Solutions krijgt elk bedrijf inzicht in de kansen die het internetkanaal biedt om meetbaar meer rendement te halen.

De onderdelen van een Zoekwoord Analyse van Sigma Solutions

  • Zoekwoordenonderzoek: welke zoekopdrachten die aansluiten bij de propositie van het bedrijf worden veel uitgevoerd en hebben weinig (concurrerende) zoekresultaten?
  • Concurrentieanalyse: hoe doen concurrerende bedrijven het op het gebied van zoekmachineoptimalisatie? Welke posities nemen zij in op de zoekmachineresultatenpagina?
  • 0-Meting: op welke zoekwoorden wordt de website al goed gevonden. Welke posities neemt de website in op de zoekmachineresultatenpagina.
  • SEO Sjabloon: op basis van de zoekwoord analyse wordt een SEO-Sjabloon aangeleverd wat kan worden ingevuld door een (SEO) copywriter. De geproduceerde content (tekst + beeld) kan vervolgens eenvoudig op de website worden gepubliceerd.

Naast Zoekwoord Analyses levert Sigma Solutions ook volledige zoekmachine optimalisatie trajecten. Bestaande uit onder andere technische zoekmachine optimalisatie en website copywriting.

De voordelen van een Zoekwoord Analyse

  • Kostenbesparing bij copywriting traject: met behulp van het SEO Sjabloon kan de copywriter gericht aan de slag en hoeft weinig tijd te worden besteed aan afstemming en redactie.
  • Efficiency: doordat inzichtelijk is op welke zoekopdrachten de grootste kansen op extra websitebezoek is kan daarmee worden begonnen en kan de website op zo kort mogelijke termijn extra bezoek verwachten.
Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper