Zoekmachine Marketing Diensten

Online vindbaarheid verbeteren? Met de zoekmachine marketing diensten van Sigma Solutions wordt elk bedrijf meetbaar beter vindbaar.

Wanneer inzetten?

Onze activiteiten zijn erop gericht om optimale invulling te geven aan de volgende doelstellingen:

  • Online Lead Generation, waarbij een lead onder andere kan zijn gedefinieerd als een offerteaanvraag, een contactverzoek of een bezoek aan één van uw vestegingen.
  • Online Sales, meer verkopen via uw webshop.

Welke Zoekmachine Marketing Diensten levert Sigma Solutions?

  • Technische Zoekmachine Optimalisatie, met als doel dat de website maximaal door zoekmachines wordt opgenomen.
  • Content Zoekmachine Optimalisatie, met als doel dat de inhoud van de website aansluit bij het zoekgedrag van de suspects en prospects.
  • SEO Copywriting, met als doel dat in de website gepubliceerde content vindbaar is en zorgt voor conversie.
  • Linkbuilding, met als doel om hogere posities te verwerven en vanaf relevante websites te worden gelinkt met behulp van onder andere link baiting.
  • Google AdWords, met als doel om vindbaar te worden op zoektermen waarop het organisch moeilijk is om een positie te verwerven. Het bewaken van de Return on Investment (of Return on Ads Spent) is hierbij één van onze speerpunten.
  • Google Analytics, het inzichtelijk maken van de effecten van de zoekmachine marketing activiteiten. Zodoende kan tijdig worden bijgestuurd op mogelijke optimalisatiekansen.
  • Rapportage en Advies, onze Online Succes Rapportages bieden online marketeers inzicht in het rendement van het internetkanaal en de mogelijkheid om hun budgeten op eenvoudige wijze aan het management te verantwoorden.
Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper