Website Laten Vertalen

Op zoek naar internationale expansie? Het online brengen van een meertalige website kan een effectieve manier zijn om internationale klanten te acquireren. Sigma Solutions ondersteunt bedrijven met het realiseren, onderhouden en optimaliseren van meertalige websites.

Waarom een website of webshop laten vertalen?

  1. Internationale uitbreiding;
  2. Ondersteuning van lokale business;
  3. Online Lead Generation.

Aanpak van Sigma Solutions

De aanpak van Sigma Solutions bij het vertalen van een website of webshop is gericht op het realiseren van een optimale terugverdientijd van de benodigde investering. Onderdelen van onze aanpak:

  1. Werken vanuit helder geformuleerde en gedragen doelstellingen.
  2. Vooraf inzichtelijk maken welke content het meest aansluit bij de doelgroep. Hiervoor voeren we onder andere zoekwoordenonderzoeken en concurrentieanalyses uit.
  3. Zorgen dat een optimaal vertaaltraject wordt uitgevoerd waarbij zoveel mogelijk wordt geautomatiseerd zonder in te boeten op de kwaliteit van het eindresultaat.
  4. Optimale afstemming tussen techniek en content. Eventuele wijzigingen in lay-out en vormgeving worden tijdig afgestemd. Hosting wordt geoptimaliseerd voor snelheid van de bezoekers uit het nieuw geselecteerde taalgebied.

Resultaten vertaalde websites

Sigma Solutions heeft website vertaaltrajecten uitgevoerd en begeleid voor bedrijven als ERIKS, Elastomer Research Testing en Triumph Motorcycles Benelux.

Aan de slag met website vertaling?

Neem contact op met internetbureau Sigma Solutions voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper