Webshop Marketing Bureau

Webshop Marketing Bureau Sigma Solutions zorgt ervoor dat elke webshop goed gevonden wordt, veel bestellingen oplevert en een positieve ROI kent.

Diensten van Webshop Marketing Bureau Sigma Solutions

  • Zoekmachine Optimalisatie: wij zorgen ervoor dat de producten en diensten die online worden verkocht meer en kwalitatievere bezoekers via zoekmachines ontvangen. Hierbij zetten wij onder andere zoekwoordenonderzoeken, SEO-copywriting, database verrijking, maar ook technische zoekmachine optimalisatie in.
  • Google AdWords & Google Remarketing: gericht op online rendement en geschikte voor campagnes met veel advertenties (gericht op webshop met een groot assortiment).
  • Affiliatemarketing & Bannering: Google Shopping Feeds, Datafeed marketing, Bannering (al dan niet via remarketing). Waarbij ROI monitoring van belang is, bij CPM, CPC, CPL en CPS afrekenvarianten.
  • E-mailmarketing: nieuwsbrieven, transactie e-mails, event driven e-mails (verjaardagen / verlaten winkelwagentjes). Het gaat er niet om welke e-mail marketing activiteiten we voor onze klanten inzetten. Het gaat erom dat de activiteiten voor onze klanten rendement opleveren.
  • Google Analytics: met behulp van Google Analytics Tracking maken wij Funnels en E-Commerce Resultaten Inzichtelijk.
Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper