SEO Copywriting - Copywriting voor Websites

Goed website copywriting gericht op het realiseren van optimale vindbaarheid en maximale conversie. De online marketeers van Sigma Solutions nemen het gehele SEO Copywritingproces van onze opdrachtgevers voor hun rekening. Zij hebben ruime ervaring met copywriting voor bedrijven in de maakindustrie, de industriele dienstverlening en (technische) handelsbedrijven.

Onze Aanpak m.b.t. SEO Copywriting

Nadat wij samen met onze opdrachtgever de te realiseren doelen hebben bepaald voeren wij onder andere de volgende activiteiten uit:

  1. Periodiek uitvoeren cq. herzien van een zoekwoordenonderzoek.
  2. Interviewing van specialisten.
  3. Produceren van webpagina, waarbij wij onder andere rekening houden met de structuur, kopteksten (H1 en H2) en de keyword dichtheid.
  4. Vergaren van beeldmateriaal bij Online Beeldbanken als Shutterstock.
  5. Publiceren van webpaginas in het contentmanagementsysteem van de klant, waarbij wij onder andere rekening houden met de wijze waarop de webpagina in de zoekmachines zal worden weergegeven (gebruik van meta title, meta description en weburl).
  6. Rapporteren van behaalde resultaten om op basis daarvan te optimaliseren.

Wij publiceren uiteraard alleen webpagina's nadat deze door een specialist aan de kant van onze klant zijn gecontroleerd.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper