Reporting

Reporting

Meetbaar resultaat en inzichtelijk rendement

Wanneer u een (goed) draaiende website heeft, wilt u dit ook bevestigd zien. U wilt kunnen bijsturen, de effecten van acties meten en bezoekgedrag inzichtelijk maken. Reporting biedt hierin uitkomst.

Meten is weten

Een website met goed design, relevante content en voldoende bezoekers is belangrijk. Maar hoe meet u of uw website goed scoort? Een reportingtool als Google Analytics of Online Succes geeft inzicht in de bezoekersstromen en in het online rendement van uw website of webshop.

Gericht onderzoek, conversie verbeteren

Met online reporting maken wij het gedrag van de websitebezoekers inzichtelijk. Op basis van deze informatie trekken wij conclusies en bepalen we samen welke vervolgstappen we inzetten. Zo kunt u onder andere het bezoekersgedrag inzichtelijk maken, conversies en opbrengsten inzien en waar nodig de leadgeneratie optimaliseren door call-to-actions te creëren en de content te verbeteren.

Onze beste reportingtools

Reporting is een middel om te zorgen voor een optimaal websiteresultaat. Met onze jarenlange ervaring in websiteoptimalisatie hebben wij voor u de beste reportingtools verzameld en ontwikkeld die u helpen om het hoogste rendement uit uw campagnes en marketingactiviteiten te halen.

  • Gebruik van de beste reportingtools
  • Met jarenlange ervaring weten wij nieuwe inzichten om te zetten naar daadwerkelijke acties

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contactmet ons op voor vrijblijvend advies.

ONLINE SUCCES IS…
…CONVERSIE VERBETEREN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper ›