Online advertising

Online Advertising

Meetbare successen

Uw online zichtbaarheid vergroten

Met uw succesvolle bedrijf wilt u uw concurrenten achter u laten. U wilt extra goed opvallen om uw online verkoop een boost geven. Dat kan met online advertising.

Adverteren via diverse kanalen

Onze campagnes en advertenties zorgen ervoor dat u zichtbaar en direct vindbaar bent voor uw doelgroep. Adverteren is mogelijk via een groot aantal kanalen. Hieronder vindt u een overzicht van de online advertising diensten die Sigma Solutions aanbiedt.

  • Met behulp van een Google Adwords campagne kunt u snel en hoog in de zoekresultaten verschijnen op woorden waarop u gevonden wilt worden.
  • Met e-mail advertising kunt u adverteren in een e-mail(nieuwsbrief) die aansluit bij uw branche en waardoor u meer bereik heeft.
  • Met social media advertising voert u een commerciële promotie uit met behulp van social media websites. 
  • Mobile advertising maakt het mogelijk om via smartphones of tablets te adverteren op mobiele websites, via mobiele applicaties of via gaming. Een groeiend middel voor een constant bereik van uw doelgroep.
  • Met retargeting worden er tijdens het surfen advertenties getoond van aanbieders die je eerder hebt bezocht.
  • Liever een grafische advertentie? Dan is bannering de oplossing. Een veelgebruikte vorm van adverteren waarbij de vormgeving centraal staat. De banner linkt door naar een achterliggende pagina.

Meetbaar succesvol maken

Wij stellen het online succesvol maken van uw bedrijf centraal. Dit doen wij door samen met u te kijken naar de investering voor advertenties. Het is ons uitgangspunt om ervoor te zorgen dat elke euro die u uitgeeft tot meetbaar resultaat leidt en meer oplevert dan de investering.

Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij ontwerpen uw advertenties en schrijven de teksten
  • Dankzij ervaring met alle verschillende online kanalen weten wij uw advertentie gericht te lanceren
  • Wij gaan altijd voor een positieve ROI, een EUR geïnvesteerd in Online Advertising levert ten minste een EUR marge op.
  • Dankzij de juiste analyse weten wij uw advertentie constant te optimaliseren

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contactmet ons op voor vrijblijvend advies.

 

ONLINE SUCCES IS…
…OPVALLEN BIJ UW DOELGROEP

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper ›