Klantreviews

Klantreviews

Hét bewijs van uw kwaliteit en betrouwbaarheid

U weet dat u geweldige producten heeft en de beste service biedt. Dat kunt u natuurlijk aan iedereen vertellen. Maar - laten we eerlijk zijn - het is veel krachtiger als uw klanten dit doen.

 "We doen het allemaal. We vragen onze collega's naar ervaringen die ze hebben met leveranciers, vrienden over de leukste vakantieadressen, onze (groot)moeder om tips over het beste wasmiddel. Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Het komt allemaal op hetzelfde neer: als we een positief verhaal horen, zijn we sneller geneigd dit ook eens te proberen. Klantreviews zijn daarom een veelgebruikt middel om de kwaliteit én betrouwbaarheid van uw bedrijf te 'bewijzen'."

Spannend? Welnee!

Sommige bedrijven vinden het spannend om te beginnen met klantreviews. Er kunnen negatieve ervaringen gedeeld worden… Klopt! Dat maakt een website nou juist zo betrouwbaar. Gelooft u een webshop als er slechts positieve reviews op staan? Wij zouden onze twijfels over de echtheid hebben. Vaak is 'too good to be true', ook daadwerkelijk 'too good to be true'. Daarom zijn negatieve reviews - wanneer ze op de juiste manier behandeld worden - van even grote meerwaarde voor uw webshop (of website) als positieve reviews.

ONLINE SUCCES IS…
…DE SPIEGEL DIE WE U VOORHOUDEN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail