Google Analytics Consultant voor Implementatie en Advies

Google Analytics Consultant nodig? De gecertificeerde Google Analytics specialisten van Sigma Solutions ondersteunen met advies, implementatie en training. Met Google Analytics zorgen wij ervoor dat het internetkanaal van elk bedrijf inzichtelijk wordt. Zodoende worden kansen zichtbaar, kunnen optimalisaties worden doorgevoerd en draagt het internetkanaal met positief rendement bij aan de groei van elk van onze klanten.

Wat een Google Analytics Consultant van Sigma Solutions doet

  • Google Analytics Implementatie in websites en webshops. Zoveel mogelijk op basis van Google Tag Manager zodat een minimale investering van de webbouwer wordt gevraagd.
  • Google Analytics Inrichten. Zodat relevante activiteiten van de websitebezoekers worden gemeten. Uiteraard richt de consultant daarbij indien van toepassing ECommerce, Koppeling met Google Webmaster Tools, Koppeling met Google AdWords, Zoekfunctie, Filters, Segmenten, Events e.a. in.
  • Google Analytics Rapportages Inrichten. Zodat de realisatie van gestelde doelen (KPI’s) inzichtelijk wordt en (financiële) verantwoording kan worden afgelegd.
  • Custom Reporting. Op basis van onze eigen Online Succes Rapportages.

Voordelen van Google Analytics

  • Naadloos geïntegreerd met Google AdWords en andere tooling die relevant is om de vindbaarheid van een website te verhogen.
  • Veelgebruikt, dus er is veel informatie beschikbaar.
  • Continue doorontwikkeling.
  • Gratis.
Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper