Gevonden worden op Google

Wilt u beter gevonden worden op Google, maar weet u niet hoe u dit kunt doen? De online marketeers van Sigma Solutions kunnen u hierbij helpen!

Gevonden worden op Google in 2 woorden: SEA en SEA

Voor veel bedrijven is het hebben van een goede website en/of webshop onmisbaar voor hun omzet. Nu hoeven wij van Sigma Solutions niet uit te leggen dat een website of webshop (ongeacht hoe functioneel, gebruiksvriendelijk en mooi deze ook kan zijn) te weinig nut heeft als de website of webshop niet gevonden wordt. Een goede website zou bij moeten dragen aan een verhoging van de verkopen, ongeacht welke diensten of producten uw bedrijf aanbiedt. De online vindbaarheid van een website of webshop begint bij SEO en SEA.

Search engine optimization / zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij Sigma Solutions houden we ons al jaren bezig met zoekmachine optimalisatie voor onze klanten. We weten wat het belang van geworden worden op Google is en besteden hier dus ook veel aandacht aan. Hoe doen we dat?

  • Content creatie (in de vorm van SEO-pagina’s of blogs)
  • Affiliate marketing
  • Linkbuilding
  • Nog veel meer

Nadat wij al deze zaken onder handen genomen hebben is het zaak om onze resultaten te monitoren (vaak met Google Analytics). We bekijken welke content bijgedragen heeft aan een verhoging van het aantal bezoekers en passen hier eventueel content op aan. Let op: een pagina met veel bezoekers is niet per se een goede pagina. Een pagina met een hoge conversie ratio is vaak veel interessanter!

Search engine advertising / zoekmachine adverteren (SEA)

Naast het verhogen van de positie in de organische zoekresultaten, is het ook mogelijk om een hoge positie in Google te ‘kopen’. Met SEA adverteert u op zoekwoorden waar u met uw bedrijf graag op gevonden wilt worden. Een goede SEA-campagne kan zeer waardevol zijn, vooral voor webshops. Onze marketeers zijn allemaal Google Adwords gecertificeerd en kunnen uw bedrijf dus helpen bij het optimaliseren van uw campagne(s)!

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper