Uw webshop of website koppelen met ERP-systeem

Uw webshop of website koppelen met ERP-systeem

Uw bedrijfsprocessen en -informatie ontsloten via uw website of webshop

Stel iemand bestelt bij u een product. Dan moet dit natuurlijk wel meteen doorgevoerd worden in de voorraad op de website of webshop, om zo dubbele verkopen te voorkomen. Of wat dacht u van een prijsstijging van een honderdtal producten. Gaat u dit zelf allemaal aanpassen op de website of webshop?

Een koppeling tussen uw ERP-systeem en uw website of webshop

Een koppeling tussen uw ERP-systeem, oftewel het Enterprise Resource Planning System, en uw webplatform is hiervoor dé oplossing. Via deze koppeling wordt automatisch de informatie van de bedrijfsprocessen naar de website gestuurd en andersom. Bijvoorbeeld iemand plaatst een bestelling op uw website, uw voorraad wordt meteen aangepast op de website en er gaat een melding naar fulfillment (logistiek) met de order. Hiervoor hoeft u niets handmatig in te voeren. Het gaat volledig automatisch. Dit scheelt aanzienlijk in het aantal fouten en de benodigde tijd van uw medewerkers. De informatie op uw website omtrent uw bedrijfsprocessen is vanaf dan gewoon altijd up-to-date.

Meer tijd voor uw klanten

Zoals eerder benoemd zorgt een koppeling met uw ERP-systeem voor een bepaalde mate voor automatisering. De tijd die u en uw werknemers dan overhouden, kunt u weer steken in het onderhouden van klantrelaties of in het leveren van maatwerk. Kortom: u heeft de kans uw bedrijf klantgerichter in te richten door routinematige werkzaamheden te automatiseren.

Wij realiseren koppelingen met onderstaande en andere ERP-systemen:

  • AFAS. AFAS biedt een alles-in-één-pakket als het gaat om een volledig geautomatiseerd financieel proces. Van financieel tot HRM en van logistiek tot CRM.
  • Exact. Dit systeem biedt een totaaloplossing voor het financieel proces en is gericht op internationale bedrijven. Zo kunt u er wel veertig verschillende landen met taal, wet- en regelgeving in kwijt.
  • SAP. Dit is ook wel de marktleider in bedrijfssoftware- en applicaties. Binnen SAP heeft u de keuze uit diverse pakketten voor uiteenlopende branches. Van activabeheer en financiën tot marketing en productie. 
  • Infor. Infor biedt software aan voor specifieke industrieën en levert complete oplossingen om de voortgang van uw bedrijf te ondersteunen. Van financiën tot HRM en van voorraad tot klantbeleving.
  • Maatwerk ERP-systemen. Heeft u een op maat gemaakte ERP-systeem die u gekoppeld wilt hebben met uw website, webshop of portal? Laat het ons weten! Met een team van ervaren specialisten zorgen wij dat u het maximale resultaat behaalt.
     

ONLINE SUCCES IS…

…VOLLEDIG GEAUTOMATISEERD ZIJN

 

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
Google partner - adwords
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper