Store locator

Store locator

Toont uw locaties en vergroot online vindbaarheid


Heeft u een netwerk van fysieke winkels, dealers of vestigingen? Een store locator op uw website maakt het uw bezoekers gemakkelijk. In een paar klikken heeft uw bezoeker de dichtstbijzijnde winkel of het verkooppunt in de buurt gevonden. Maar dat is niet alles.

Altijd de dichtstbijzijnde zijn

Uw bedrijf heeft een keten met meerdere vestigingen, dealers, service centers, core competence centers en workshops. Uw prospects en klanten bevinden zich veelal online. Ze bezoeken uw website om uw producten en diensten te bekijken, te zien waar u levert en op zoek te gaan naar uw contactgegevens. Met een naadloos geïntegreerde store locator op uw website is het voor bezoekers mogelijk om de dichtstbijzijnde of juist wereldwijde verkooplocaties of vestiging op te zoeken. Tegelijkertijd laat u meteen de reikwijdte van uw onderneming zien.

Meer dan een locatiezoeker

Maar een store locator is meer dan alleen maar een tool om locaties te tonen. Het is een tool waarmee fijnmazige online vindbaarheid (SEO) gerealiseerd kan worden als het gaat om de combinatie plaatsnaam plus het product of de dienst. Zoekopdrachten van (eind)klanten zijn steeds vaker geografisch georiënteerd.

Waardevolle aanvulling op uw website of webshop

De store locator van Sigma Solutions kan als aanvullende functie in uw website of webshop geïntegreerd worden. Het maakt het mogelijk om te allen tijde gedetailleerde informatie te bieden over uw locaties, van lokaal tot internationaal. Met een blik op de smartphone vindt de klant snel de dichtstbijzijnde locatie. 

ONLINE SUCCES IS…

…BEREIKBAAR ZIJN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail