Online Catalogus

Online Catalogus

Integreer uw papieren catalogus in uw website

Papieren productcatalogi: inefficiënt en achterhaald

Veel handelsbedrijven, of technische bedrijven met een standaard assortiment, gebruiken papieren product- en dienstencatalogi. Vroeger ging de buitendienstmedewerker hiermee op pad, of had de binnendienstverkoper hem naast de telefoon liggen om klantvragen te beantwoorden. Deze catalogi zijn in het huidige digitale tijdperk inefficiënt en achterhaald.

Uw website ís uw productcatalogus

De website heeft de rol van de papieren catalogus overgenomen. Alle (product)informatie moet online staan. Niet alleen het assortiment, maar bijvoorbeeld ook de bijbehorende datasheets met de technische specificaties.

Papieren catalogi digitaliseren

Wij zorgen ervoor dat wij uw catalogi - en eventueel ook uw datasheets - logisch en gebruiksvriendelijk integreren in uw website. Zo is alle productinformatie voor iedereen, klanten én medewerkers, snel beschikbaar. Het integreren van de productdata draagt direct bij aan de vindbaarheid en de conversie van uw website.

ONLINE SUCCES IS…
…SNEL AL UW PRODUCTINFORMATIE ONLINE

Veelgestelde vragen

Online productcatalogus of webshop?

Een catalogus is een goedkoper alternatief voor een webshop en biedt vergelijkbare functionaliteiten. Zo kunt u het assortiment erin bekijken, filteren en zoeken op productcategorieën. In tegenstelling tot een webshop vindt de verkoop niet online plaats. Een online catalogus is wat ons betreft de eerste stap naar een webshop. In een later traject kunnen wij hier webshopfunctionaliteiten - zoals de prijs- en voorraadgegevens, een online bestelstraat en het inrichten van fullfilment van bestellingen - aan toevoegen. In sommige gevallen voldoet een catalogus ook aan de vraag en is een webshop dan ook niet nodig. Bijvoorbeeld wanneer de verkoop altijd offline plaatsvindt of het maatwerkoplossingen betreft (die specialistische kennis vereisen).

Kan ik ook alleen de catalogus aanschaffen?

Jazeker! Wij zijn voorstander van het hergebruiken van uw voorgaande investeringen. Dient de website zijn doel en sluit hij aan bij uw doelgroep? Dan kunnen wij deze rechtstreeks overzetten naar ons eigen CMS en de catalogus hieraan toevoegen. Het is ook mogelijk om uw eigen CMS te behouden, dan draait de catalogus op een aparte server. In beide gevallen is het voor de bezoeker vrijwel niet zichtbaar dat er veranderingen (op het aparte subdomein) plaatsgevonden hebben.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper