Zoekwoord Analyse

showcase

Meer Kwalitatieve Leads en Beter Online Vindbaar

Bekijk case

Met de Zoekwoord Analyses van Sigma Solutions krijgt elk bedrijf inzicht in de kansen die het internetkanaal biedt om meetbaar meer rendement te halen.

De onderdelen van een Zoekwoord Analyse van Sigma Solutions

  • Zoekwoordenonderzoek: welke zoekopdrachten die aansluiten bij de propositie van het bedrijf worden veel uitgevoerd en hebben weinig (concurrerende) zoekresultaten?
  • Concurrentieanalyse: hoe doen concurrerende bedrijven het op het gebied van zoekmachineoptimalisatie? Welke posities nemen zij in op de zoekmachineresultatenpagina?
  • 0-Meting: op welke zoekwoorden wordt de website al goed gevonden. Welke posities neemt de website in op de zoekmachineresultatenpagina.
  • SEO Sjabloon: op basis van de zoekwoord analyse wordt een SEO-Sjabloon aangeleverd wat kan worden ingevuld door een (SEO) copywriter. De geproduceerde content (tekst + beeld) kan vervolgens eenvoudig op de website worden gepubliceerd.

Naast Zoekwoord Analyses levert Sigma Solutions ook volledige zoekmachine optimalisatie trajecten. Bestaande uit onder andere technische zoekmachine optimalisatie en website copywriting.

De voordelen van een Zoekwoord Analyse

  • Kostenbesparing bij copywriting traject: met behulp van het SEO Sjabloon kan de copywriter gericht aan de slag en hoeft weinig tijd te worden besteed aan afstemming en redactie.
  • Efficiency: doordat inzichtelijk is op welke zoekopdrachten de grootste kansen op extra websitebezoek is kan daarmee worden begonnen en kan de website op zo kort mogelijke termijn extra bezoek verwachten.

Over Sigma Solutions

  • Begin 2003, meer dan 10 jaar ervaring met zoekwoord analyses en het online succesvol maken van bedrijven.
  • Al onze teamleden zijn Google Analytics Gecertificeerd. Zodoende weten zij perfect hoe websitebezoek meetbaar gemaakt kan worden.

Meer informatie over Full Service Internetbureau Sigma Solutions.

Aan de slag met een Zoekwoord Analyse?

Klaar om aan de slag te gaan met een Zoekwoord Analyse en het (online) succes van je bedrijf te vergroten? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer of vul bovenstaand formulier in.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail