Online Leadgeneratie Diensten

showcase

Meer Kwalitatieve Leads en Beter Online Vindbaar

Bekijk case

De Online Leadgeneratie Specialisten van Internetbureau Sigma Solutions zorgen ervoor dat bedrijven verkoopdoelstellingen realiseren met behulp van het internetkanaal.

Middelen Online Lead Generatie

Om ervoor te zorgen dat de Lead Generation Websites hun doelstelling realiseren zetten wij onder andere de volgende middelen in:

  • Zoekmachineoptimalisatie, om meer relevante websitebezoekers te realiseren.
  • Adverteren bij zoekmachines / Google AdWords, om converterende websitebezoekers te realiseren, waarbij het rendement van het advertentiebudget één van onze belangrijkste KPI’s is.
  • Affiliatemarketing en Bannering.
  • Website Optimalisatie, om ervoor te zorgen dat een zo groot mogelijk deel van de websitebezoekers converteert naar Online Lead.

Rapportages Online Lead Generatie

Met de Online Succes Rapportages van Sigma Solutions hebben onze klanten inzicht in het rendement en optimalisaties van hun Online Lead Generatie activiteiten. Voorbeelden van rapportages:

  • Managementrapportages, waarbij het management van onze klanten op basis van financiële KPI’s wordt geïnformeerd over het rendement van online lead generatie activiteiten.
  • Middelenrapportages, waarbij per Online Leadgeneratie Middel (bijv. zoekmachineoptimalisatie) inzichtelijk wordt gemaakt wat het effect is en wat optimalisatiekansen zijn.

Referenties Online Leadgeneratie

Het merendeel van de klanten van internetbureau Sigma Solutions maakt gebruik van onze online leadgeneratie diensten. Zie onze referenties voor een overzicht.

Aan de slag met Online Lead Generatie?

Meer (potentiele) klanten realiseren met behulp van Online Lead Generatie? Neem voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek contact op met Sigma Solutions, telefoonnummer 072 5345 888, info@sigmasolutions.nl of het formulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail