Vindbaarheid en Gebruikersvriendelijkheid Q4 2016 - Accessify WCMS Roadmap

Geschreven door: op maandag 19 december 2016

Leestijd:

In dit periodiek blog houden wij gebruikers en geïnteresseerden op de hoogte van verbeteringen aan Accessify WCMS.

Nieuwe functionaliteiten uitgerold in Q4 2016

Full CDN

De laadtijd webpagina’s die gericht zijn op een internationaal opererende doelgroep is in de regio’s buiten Europa en het oosten van Noord-Amerika vaak een stuk hoger dan gewenst. Het via een content delivery network serveren van statische content (afbeeldingen, downloads, etc.), een standaardfunctionaliteit van Accessify WCMS, is dan niet voldoende om goede laadtijden te realiseren. Om ervoor te zorgen dat websites overal ter wereld snel reageren hebben wij Full CDN functionaliteit ontwikkeld. Deze functionaliteit heeft impact op zowel de online vindbaarheid al de  gebruikersvriendelijkheid van Accessify WCMS. Google beloont websites die snel laden voor de (lokale) gebruiker met een hogere positie in de (lokale) zoekresultaten. Een sneller ladende webpagina is per definitie een gebruiksvriendelijkere webpagina. Deze functionaliteit maakt gebruik van het Content Delivery Network Cloudfront van Amazon Webservices.

Deze functionaliteit moet door een ontwikkelaar worden geactiveerd.

Vragen over de mogelijkheden van deze nieuwe functionaliteiten? Vraag het aan jouw ontwikkelaar of stuur een e-mail naar onlinesucces@sigmasolutions.nl!

Roadmap Q1 2017 en Q2 2017

 

Online Vindbaarheid

Gebruiksvriendelijkheid

Q1 2017

Bulk SEO Content

Integratie OnlineSucces.nl

Q2 2017

Bulk Alternate Content

Optimalisatie beheer sitestructuur

 

Invloed hebben op de roadmap? Vraag het aan jouw ontwikkelaar of stuur een e-mail naar onlinesucces@sigmasolutions.nl!

Over Accessify WCMS

Accessify WCMS is hèt contentmanagementsysteem voor internationaal opererende industrieel dienstverleners, (technische) handelsbedrijven en de maakindustrie. Websites en Webshop die in Accessify WCMS zijn ontwikkeld helpen bedrijven bij het realiseren van groei, verbeterde efficiency en ketenbeheersing. Accessify WCMS is ontwikkeld in Microsoft .NET technologie en wordt geleverd als SAAS oplossing.


Op De Hoogte Blijven?

Online Succes realiseren is een vak, een vak wat wij verstaan en waarover we je graag vertellen. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, thema’s en succesverhalen.

Aanhef

Andere blogartikelen

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail