Even voorstellen: Mike Scheurwater

Geschreven door: op maandag 10 oktober 2016

Leestijd:

Mijn naam is Mike Scheurwater en ben 23 jaar. Ik woon in Heerhugowaard en ben sinds 23 november 2015 in dienst bij Sigma Solutions als “Front-end Developer”.

Binnen dit bedrijf zorg ik voor de visuele aspecten van een website. Alle elementen die op een site zichtbaar zijn, ben ik verantwoordelijk voor. Mijn streven is om kwaliteit te leveren en ervoor te zorgen dat websites op computer, maar ook op mobiele apparaten er pixel perfect uitzien.

Sinds 15 augustus 2016 ben ik in het bezit van het certificaat “Microsoft 70-480: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3”.  Dit geeft aan dat ik bekwaam ben in het gebruik van de talen die nodig zijn bij de ontwikkeling van websites.

Met de kennis van HTM5, CSS3 en Javascript programmeertalen, ben ik in staat om designs om te zetten naar interactieve pagina’s. De volgende sites zijn ontwikkeld met deze kennis:

Mijn interesses liggen in het steeds leren van nieuwe technieken. Op dit moment ben ik bezig met het leren van AngularJS zodat in de toekomst SPA’s (Single Page Applications) ontwikkeld kunnen worden in de front-end in plaats van de backend. Verschillende voorbeelden van SPA’s zijn:

  • Het vullen en aanpassen van een winkelmand.
  • Formulieren op de betalingspagina van een site
  • Het realtime tonen van het aantal bezoekers op de site.
  • En vele andere toepassingen.

In de laatste maanden heb ik geleerd hoe een site op een professionele manier opgebouwd moet worden. Het is hierbij belangrijk dat de code ‘zuiver’ is en dus geen fouten bevat. Met deze vaardigheid ben ik daarom in staat om de kwaliteit van een site te verbeteren en te waarborgen.


Op De Hoogte Blijven?

Online Succes realiseren is een vak, een vak wat wij verstaan en waarover we je graag vertellen. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, thema’s en succesverhalen.

Aanhef

Andere blogartikelen

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail