Even voorstellen: Gos Broda

Geschreven door: op donderdag 22 september 2016

Leestijd:

Mijn naam is Gos Broda, ik ben 22 jaar en woon in Alkmaar. Ik ben sinds 19 september 2016 werkzaam als Office Manager - Project Manager bij Sigma Solutions. Hiervoor heb ik bij een automatiseringsbedrijf in Alkmaar gewerkt, waar ik de rol van Servicedeskmedewerker vervulde.

Mijn doel is om processen binnen Sigma Solutions nog meer te structureren en te verbeteren, nieuwe processen aan te kaarten en mijn nieuwe collega's te ontzien in hun dagelijkste taken. Om dit doel te behalen ga ik ITIL training volgen (Information Technology Infrastructure Library).

Ik sta voor gezelligheid en openheid op de werkvloer en duidelijke afspraken, goede communicatie en uitstekende service voor de klanten. Hiermee hoop ik veel bij te kunnen dragen aan mijn nieuwe team en klanten!


Op De Hoogte Blijven?

Online Succes realiseren is een vak, een vak wat wij verstaan en waarover we je graag vertellen. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, thema’s en succesverhalen.

Aanhef

Andere blogartikelen

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail